Paikallista & modernia vuokraamista

Nyt alkukesästä 2018, parin vuoden toiminnan jälkeen, toimipisteverkostomme alkaa Suomen osalta olemaan pitkälti valmis. Alkuvuoden aikana olemme saaneet ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen joukkoomme mukaan uusia renttaajia. Vuokraamoita on avattu Kajaaniin, Tampereen Lielahteen, Hämeenlinnaan ja Ylivieskaan. Uusien paikkakuntien myötä Rentan vuokraamoiden määrä Suomessa on kasvanut jo 25:een. Samalla Renta Telineet on laajentanut toimintaansa entistä valtakunnallisemmaksi perustamalla uudet telinevarikot Jyväskylään ja Tampereelle.

Suomen Työmaapalvelut Oy:n liittyminen osaksi Renta konsernia tammikuun alussa nosti palvelutarjontamme uudelle tasolle, sekä kasvatti renttaajien määrän Suomessa jo yli kahteensataan. Tarkemmin Suomen Työmaapalveluiden toiminnasta on kerrottu myöhemmin tässä lehdessä.

Kansainvälistymisen ensimmäiset askeleet otimme huhtikuussa, kun Stål och Hyr AB:n koko osakekanta siirtyi yrityskaupalla Renta Yhtiöiden omistukseen. Yhtiön palveluksessa on noin 130 vuokraamisen ammattilaista, jotka palvelevat paikallisia asiakkaitaan 13:ssa vuokraamossa Ruotsin länsirannikolla ja Luoteis-Skoonessa.

Valtakunnallisen toimipisteverkoston perustaminen on ollut meille alusta asti selvää. Rentan arvoissa ja toiminnassa paikallisuus on keskeisessä roolissa. Paikallisuus mahdollistaa toimintaamme aidon asiakaslähtöisyyden. Pystymme olemaan aktiivisesti mukana asiakkaittemme projekteissa, sekä aina tekemään päätöksiä nopeasti ja lähellä asiakasta. Tämänkin lehden sivuilta on useita kertoja

luettavissa, kuinka tärkeää ja molemmille osapuolille arvokasta, avoin ja paikallinen yhteistyö on.

Paikallisuus ja asiakkaiden lähellä oleminen tuovat mukanaan myös positiivisia haasteita. Meitä nimittäin haastetaan jatkuvasti kehittymään. Saamme asiakkailtamme toistuvasti kehitysideoita, joiden avulla vuokraamisesta voidaan tulevaisuudessa tehdä entistä helpompaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa. Yhtenä hyvänä esimerkkinä tällaisesta asiakkaalta tulleesta kehitysideasta, joka
jalostui nopeasti konkreettiseksi toimeksi, on tässä lehdessä esiteltävä Renta Safety-Deck. Kalustonhallinnan työkalu Renta Easyn kehitystyötä on myös alusta alkaen ohjannut asiakkailta tulevat tarpeet ja ideat. Selkeänä tavoitteenamme on olla toimialan suunnannäyttäjä niin nyt kuin tulevaisuudessakin. Tästä johtuen tahdomme asiakkaidemme haastavan meitä myös jatkossa, jotta voimme yhdessä kehittää toimialaa oikeaan suuntaan.

Innovatiivinen ja moderni, paikallisella otteella.

Toivotan kaikille lukijoille mukavaa kesää.