”Hommat ovat sujuneet mutkattomasti”

Joonas Myllykoski toimii runkotyönjohtajana NCC:n 113 asunnon kohteessa Helsingin Laajasalossa. Kysyimme Joonakselta miten hän on tottunut asioimaan Rentan kanssa?

Teksti: Simo Vilhunen / simovilhunen.com

 

Terve Joonas! Ymmärsinkö oikein, että teillä on työmaalla koko joukko Rentan kalustoa käytössä?

Kyllä! Kaikkea mahdollista työmaaparakeista alkaen. Työmaan alusta loppuun saakka Rentalta vuokrataan kalustoa. Elementtipakit, putoamissuojat, holvien lämmityskalustoa – siinäpä noita isompia.

 

Mitä kanavia olet itse tottunut käyttämään asioidessasi Rentan kanssa?

Itse olen soittanut aina meidän myyntiedustajalle, Suhosen Jukalle. Puheluilla on menty Rentan kanssa, ja se on tuntunut toimivalta. Tähän mennessä asiat ovat tapahtuneet sen mukaan kuin on puhelimessa sovittu. Sen mitä on tilannut, sen on saanut. Itse kuittaan työmaalla kalustolistan. Kuljettaja on sitten kuitannut palautuvan kaluston.

 

Onko vuokrakalustoon liittyen tullut ongelmatilanteita vastaan? Kuinka niistä on selvitty?

No eipä tule mitään mieleen. Kaikki tavara mitä meille on työmaalle tullut on kyllä todella hyvässä kunnossa. Yleensä ne ongelmat johtuvat siitä, että tajuaa itse tilata tavaraa liian viime tingassa. Tarvitaan jotain heti tai perinteisesti oltaisiin tarvittu jo eilen. Niissäkin on toimitukset saatu nopeasti.

Rentan kanssa hommat ovat sujuneet mutkattomasti! Kaikki on mennyt kuten pitääkin.