Consair CAMU D2 -kohdepoistolaite

Uusi tehokas ja älykäs Consair CAMU D2 on kohdepoistolaite vispiläsekoitusten pölynhallintaan. CAMU on toimiva ratkaisu pölynhallintaan, josta on kokemusta jo sadoilta työmailta.

Uudessa CAMU D2:ssa on Consairin kehittämä ja patentoitu (hak.vireillä) säiliöesisuodatin, jonka kapasiteetti riittää jopa 5000 kg:n kuiva-ainesekoituksen tekoon. Kohdepoistoon optimoitu, automaattinen ja älyohjattu ilmavirta pysyy vakiona koko suodattimien käytön ajan.

 

Laitteessa olevat indikaattorivalot kertovat molempien suodatinten vaihtotarpeen. Nopea ja helppo suodattimen vaihto tapahtuu alle minuutissa, ja se voidaan tehdä lähes täysin pölyttömästi, sillä pöly jää suodattimen kotelon sisään eikä pölyäviä suodatinmateriaaleja tarvitse käsitellä. Hengityssuojain ei siis ole välttämätön suodattimen vaihdon yhteydessäkään.

 

Tehokas työvalo tekee pölystä näkyvää ja helpottaa työskentelyä työpisteessä. Roiskesuojaovet estävät sotkun leviämisen työympäristöön. Alle 30 kg:n painoinen CAMU siirtyy pyöriensä avulla sinne missä työtä tehdään, myös portaita pitkin, eikä työntekijän aikaa kulu painavien ämpäreiden siirtämiseen sekoituskopilta tai ulkoa työpisteeseen.

 

Laitetta voi käyttää sekä kohdepoistoon 5 minuutin syklillä, että ilmanpuhdistukseen jatkuvalla imulla. Laitetta ei ole kuitenkaan tarkoitettu alipaineistukseen.

 

Consair CAMU D2 tehostaa työntekoa sekä säästää aikaa ja rahaa työmaalla. CAMU soveltuu myös P1-puhtausluokan vaatimuksia noudattavalle rakennustyömaalle.

 

Consair CAMU D2 tekniset tiedot: