Skip to content
Sulje

Konevuokraamo, Helsinki

Renta Helsinki on paikallinen konevuokraamo Helsingissä. Vuokraamme nostimet, maanrakennuskoneet, yleisimmät rakennuskoneet, sähköistys- ja valaistuskaluston, tieliikennekaluston, aidat ja muut turvallisuuskaluston. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tervetuloa!
AVOINNA Maanantai - Perjantai klo 7:00 - 16:30
OSOITE Sahaajankatu 3, 00880 Helsinki
YHTEYSTIEDOT 040 161 1912 helsinki@renta.fi

Henkilökunta

Tommi Gustafsson
Myyntipäällikkö, Uusimaa
050 344 6363
tommi.gustafsson@renta.fi
Jukka Suhonen
Toimipisteen esimies
040 849 9971
jukka.suhonen@renta.fi

Helsingin Renta on moderni, joustava ja palveleva konevuokraamo

 

”Meidän tehtävä on mahdollistaa asiakkaalle keskittyminen omaan ydinosaamiseensa.

Asiakkaat luottavat siihen, että me hoidamme asiat sovitusti. Saat meiltä koko konevuokraamon palvelut; vuokraamme koneet, työmaatilat, telineet ja sääsuojat. Tarjoamme myös kattavat työmaapalvelut.

Me Rentalla teemme konevuokrauksesta koko ajan helpompaa, läpinäkyvämpää ja yksinkertaisempaa. Itsekin asiakkaana ajattelen, että jos joku on helppoa ja kivaa, sitä tulee tehtyä monta kertaa uudestaan.

Meihin voi olla yhteydessä siten kuin sinulle sopii. Renta Easy -sovellus, puhelu, käynti toimipisteellä, whatsapp-viesti, sähköposti – kaikki käy.” 

–Tommi Gustafsson, aluemyyntipäällikkö – Helsinki

Löydät meidät Herttoniemestä

Rentan Helsingin konevuokraamo sijaitsee Herttoniemen teollisuusalueella, osoitteesta Sahaajankatu 3. Aja pihaan Sahaajankadulta. Pysäköinti on sallittu pihan vapailla paikoilla.

Meiltä tarvitsemasi vuokrakalusto ja palvelu

Konevuokraamomme vuokraa ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakennuskoneita ja laitteita niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajille.

Tarjoamme myös työmaan olosuhdehallintaan, pölynhallintaan, kosteudenhallintaan, lämmitykseen, valaistukseen ja sähköistykseen liittyviä palveluita – suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Meiltä saat myös koko julkisivutelineet, sääsuojat ja erikoisratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin, kaikkina vuodenaikoina, kokonaispalveluna ennakkotarjouksesta käyttöönottotarkastukseen.

Vuokraamme ja asennamme myös työmaatilat, hissit, aidat, ilmalämpöpumput, kylmälaitteet, valvontakamerajärjestelmät ja palohälytinjärjestelmät.

Konevuokraamomme palvelualue