Alumiiniteline vuokraus

Vuokraamme alumiinitelineet ympäri Suomea niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Vuokraa omasi paikalliselta toimipisteeltä tai Renta Easy – sovelluksen kautta.

Alumiinitelineet

Alumiinitelineet sopivat moneen eri työhön keveytensä ja helppokäyttöisyytensä ansiosta. Laajasta valikoimastamme löydät vakioasennustelineet lisävarusteineen sekä erikokoiset telinekokonaisuudet moneen eri tarkoitukseen.

Vuokraamme alumiinitelineet kasaamattomana, mutta myös asiakkaan halutessa asennettuna kokonaisuutena paikoilleen.

 

 

 

Alumiinipyörätelineet

Alumiinitelineet ovat suosittuja ammattilaisten kuin yksityisten rakentajien ja remontoijien kesken. Helposti rakennettava kokonaisuus tarjoaa turvallisen työvälineen korkeutta vaativiin työtehtäviin.

Pyörillä varustetut alumiinitelineet liikkuvat ketterästi ja täten tekevät työntekemisestä vaivatonta. Korkeussäädettävien pyörien avulla telineiden käyttö on myös mahdollista epätasaisessa maastossa.

 

Asennustelineet

Kevyet alumiiniset asennustelineet ovat täydellinen valinta hieman matalampiin työkohteisiin. Telineet ovat nopeat laittaa käyttökuntoon sekä purkaa.

Kevyen rakenteensa ansiosta kulkevat helposti työmaalle ja pois. Pyörien avulla säästät aikaa ja vaivaa.

Alumiinityötasot

Kevyet alumiinityötasot ovat käytännöllinen ratkaisu turvalliseksi kulkutieksi tai työtasoksi korkealla suoritettavaan työhön. Työtasot parantavat turvallisuutta kaiteidensa ansiosta. Alumiininen rakenne tekee työtasosta helpon ja nopean asentaa.

Tikkaat ja työskentelytasot

Pelottaako tikkaat? Vuokraamme ammattilaiskäyttöön suunnitellut työnnettävät työskentelytasot, joilla korvaat tikkaat sekä muut pallit ja pukit. Työskentelytason avulla pääset suorittamaan turvallisesti korkeutta vaativat työt.

Vuokraamme myös laadukkaat A-tikkaat korkeutta vaativiin töihin.

Alumiinitelineet sekä muut tarvittavat laitteet ja palvelut saat lähimmästä Rentan konevuokraamosta

Ota yhteyttä tai tule käymään niin kartoitetaan sinulle sopiva ratkaisu.

Meiltä voit vuokrata alumiinitelineet seuraavilta paikkakunnilta:

Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kerava, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa, Vantaa, Ylivieska