Renttaaja Podcast

Renttaaja Podcast on Rentan asiantuntijapodcast, jossa levitämme konevuokrauksen ilosanomaa. Studion isäntänä toimii Simo Vilhunen.

Renttaaja Podcast on Rentan keskusteluohjelma, jossa annamme ammattilaistemme kertoa omin sanoin millaista arki konevuokraamossa on.

Podcastin voit kuunnella sivujemme lisäksi:

Spotify | iTunes | SoundCloud | Google Podcast | Youtube

 

 

Renttaaja-Podcast #24 – BAUMA-special

Renttaaja-Podcast #24 – BAUMA-special

Tässä Renttaaja Podcastin jaksossa palataan tuote- ja hankintapäällikkö Juho Perälän sekä kaluston hallinta- ja kehityspäällikkö Jarmo Niskalan kanssa kolmen vuoden välein järjestettävän megalomaanisen BAUMA-messun tunnelmiin.

Yli 3200 osastoa mutterista dumpperiin tarjosi Rentan kalustospesialisteille hajun siitä, miltä rakennuskoneiden tulevaisuus näyttää. Jos kolme vuotta sitten hybridikoneet olivat se juttu, tällä kertaa kävi selväksi että sähköistyminen on lyönyt itsensä läpi toden teolla

Renttaaja-Podcast #23 – Vauhtijakso – Kimi Patova & Matti Suur-Hamari

Renttaaja-Podcast #23 – Vauhtijakso – Kimi Patova & Matti Suur-Hamari

Renta on tukenut ratamoottoripyöräilijä Kimi Patovaa kohti unelmiaan jo useiden vuosien ajan. Näihin vuosiin on mahtunut niin voittoja kuin pettymyksiä, erittäin vakava loukkaantuminen sekä nousu jälleen entistä korkeammalle tasolle. Kimin tarina on vauhdikas, mielenkiintoinen ja ehdottomasti kuulemisen arvoinen.

Vauhtijaksoksi ristitty spesiaali täydentyy toisella rämäpäällä ja kovalla kilpailijalla. Team Rentan legendakategoriaan noussut Matti Suur-Hamari ilmoitti kilpauransa päättymisestä kesällä. Takana oli unelmakausi. Kotona kutsui oma esikoispoika. Jaksossa kuullaan myös Matin kuulumiset, sekä roppakaupalla ”vanhemman valtiomiehen” viisautta, kun Kimi ja Matti puhuvat huippu-urheilun vaatimuksista molemmissa vauhtilajeissa.

Renttaaja Podcast #22 – Eveliina ”Eppu” Taka – Renta Future Stars

Renttaaja Podcast #22 – Eveliina ”Eppu” Taka – Renta Future Stars

Renta Future Stars tiimin lumilautailija Eveliina Takan kausi 2021-2022 tarjosi monta huippuhetkeä. Kutsumanimellä Eppu tunnettu 20-vuotias rovaniemeläinen pääsi jatkamaan aikuisten maajoukkueessa ja sai vyölleen ensimmäiset aikuisten maailmancupin startit. Jälkimmäisessä Epulle irtosi jopa finaalipaikka, ja lopulta hieno kuudes sija.