Työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia renttaajia kasvavaan joukkoomme. Hae avointa työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Myynti- ja projektikoordinaattori, Pääkonttori, Vantaa

Etsimme Vantaan pääkonttorille energistä ja toimeen tarttuvaa myynti- ja projektikoordinaattoria. Tehtävä on monipuolinen ja siinä saa laajan läpileikkauksen konevuokraustoimialaan ja sen eri sidosryhmiin. Työpäivät rakentuvat suurelta osin myynnin tukitehtävistä liittyen hinnastoihin, tarjouksiin ja erilaisiin raportteihin, sekä vaihtuvista projekteista, jotka suurimmalta osin koskevat toimintamme digitalisointia. Tehtävä on osittain räätälöitävissä valitun henkilön vahvuuksien ja kiinnostuksenkohteiden mukaan.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, haluat päästä työskentelemään dynaamisessa työympäristössä ja työotteesi on oma-aloitteinen ja aikaansaava. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja sujuvaa sisällöntuotantoa. Toimit yhteistyössä kansainvälisten kollegoiden kanssa, joten edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä energisen ja mutkattoman työympäristön. Jakkarasi on hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla, aivan Jumbon vieressä.

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja projektikoordinaattori Tomi Uuniemi p. 0400 877 717. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo sähköpostilla 2.7.2021 mennessä osoitteeseen [email protected]. Toimithan pian, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

HSEQ-asiantuntija, Pääkonttori, Vantaa

Etsimme Vantaan pääkonttorille energistä ja toimeen tarttuvaa HSEQ-asiantuntijaa. HSEQ-asiantuntijana vastuullasi tulee olemaan ISO 9001, 14001 ja 45001 standardien mukaisten järjestelmien rakentaminen, ylläpito sekä kehittäminen. Työtehtävä on uusi ja se on mahdollista rakentaa osin tehtävään valitun henkilön vahvuuksien ja kiinnostuksenkohteiden mukaiseksi.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta ISO 9001, 14001 ja 45001 standardien kanssa työskentelystä sekä aito kiinnostus laatu-, terveys-, turvallisuus- ja ympäristöasioiden kehittämiseen. Eduksi katsomme kokemuksen edellä mainittujen järjestelmien rakentamisesta sekä kokemuksen rakennus- tai teknisen kaupan alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja aikaansaavaa työotetta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua päästä työskentelemään dynaamisessa työympäristössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä energisen ja mutkattoman työympäristön. Jakkarasi on hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla, aivan Jumbon vieressä.

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Kari-Tapio Saarela p. 040 776 7551. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo sähköpostilla 4.7.2021 mennessä osoitteeseen [email protected]. Toimithan pian, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Avoin hakemus

Avoin hakemus

  • Max. tiedoston koko: 256 MB.
  • Max. tiedoston koko: 256 MB.

Lisätietoa työpaikoista

Mia Rainiala

Mia Rainiala

HR-asiantuntija