Työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia renttaajia kasvavaan joukkoomme. Hae avointa työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Vuokraamotyöntekijä, Kouvola

Haemme VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ Kuusankosken toimipisteeseen

Tarjoamme sinulle työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi säännölliset työajat ja Rentan työsuhde-edut, joihin sisältyy kattava työterveyshuolto sekä liikunta-, hieronta- ja kulttuurietu.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, vuokramyynti, asiakkaiden opastaminen koneiden ja laitteiden käytössä, palautuvan kaluston tarkastus ja puhdistus sekä erilaiset varastointiin ja huoltotöihin liittyvät tehtävät. Huolehdit myös tuotteiden esillepanosta.

Odotamme sinulta hyvää asennetta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen, ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Et kuitenkaan vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti (mielellään BC-ajokortti). Kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä rakennusalalta katsotaan eduksi. Myös kokemus huolto- ja korjaustehtävistä katsotaan eduksi.

 

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Pyykkö p. 040 5190188. Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 9.8.2021 mennessä osoitteeseen [email protected]. Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Avoin hakemus

Avoin hakemus

  • Max. tiedoston koko: 256 MB.
  • Max. tiedoston koko: 256 MB.

Lisätietoa työpaikoista

Mia Rainiala

Mia Rainiala

HR-asiantuntija