Työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia renttaajia kasvavaan joukkoomme. Hae avointa työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Huoltomies, Pori

Haemme kasvavaan joukkoomme HUOLTOMIESTÄ Porin toimipisteelle.

Toivomme sinulta:

  • Hyvää asennetta ja rautaista työmotivaatiota
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Oma-aloitteista työotetta
  • Kokemusta vastaavista huolto- ja korjaustehtävistä 

Tarjoamme sinulle:

  • Säännölliset työajat ja kiinteän palkan
  • Monipuolisen työnkuvan
  • Rentan henkilöstöedut sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon sekä liikunta-, hieronta- ja kulttuurisaldoa
  • Osaavat työkaverit
  • Kattavan tuotevalikoiman

Työtehtäviisi kuuluu koneisiin ja kalustoon liittyvät huoltotehtävät, palautuvan kaluston tarkastus ja puhdistus sekä varastointiin liittyvät tehtävät. Osallistut myös asennus- ja huoltotoimenpiteiden suorittamiseen työmaaolosuhteissa sekä opastat asiakkaita koneiden ja laitteiden käytössä. 

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lisätietoja tehtävästä antaa Porin toimipisteen esimies Tero Salo p. 0405241104 tai aluemyyntipäällikkö Petri Nyroos p. 0403522245. Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 21.3.2021 mennessä osoitteeseen [email protected]. Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä!

Käy tutustumassa renttaajiin urasivuillamme: https://renta.fi/ura/

Aluemyyntipäällikkö, Kuopio

Nyt haemme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Kuopioon.

Vastaat Kuopion alueen myynnistä ja uusasiakashankinnasta yhdessä yhtiön muun henkilökunnan kanssa.

Tehtävä edellyttää kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä, aitoa asiakaslähtöisyyttä sekä yrittäjähenkisyyttä. Alueen asiakaskunnan tuntemus on merkittävä etu. Sinulla on kaupallinen, tekninen tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Lisäksi tehtävä edellyttää liiketoiminnan tuntemusta, kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutyöstä sekä tuloksentekokykyä.

Odotamme sinulta positiivista asennetta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen ja ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Sinulla on kokemusta sekä tietoa rakentamisesta ja rakennustyömaiden koneista ja laitteista.  IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti.

Tarjoamme vakituisen työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, energisen ja mutkattoman työympäristön sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä. Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi Rentan työsuhde-edut, joihin sisältyy mm. kattava työterveyshuolto sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontasaldoa.

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen viimeistään 31.3.2021 sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri Sinä sopisit parhaiten uudeksi renttaajaksemme! Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Timo Saarela (0400 423691).

Käy tutustumassa renttaajiin urasivuillamme: https://renta.fi/ura/

Vuokraamotyöntekijä, Kemi

Haemme kasvavaan joukkoomme VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ Kemiin avattavalle toimipisteelle.

Tarjoamme sinulle työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä. Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi säännölliset työajat ja Rentan työsuhde-edut, joihin sisältyy mm. kattava työterveyshuolto sekä liikunta-, hieronta- ja kulttuurisaldoa. 

Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat asiakaspalvelusta, asiakkaiden opastamisesta koneiden ja laitteiden käytössä, palautuvan kaluston tarkastuksista ja puhdistuksista sekä erilaisista varastointiin ja huoltotöihin liittyvistä tehtävistä. 

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on työtä pelkäämätön asenne. Olet ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä, etkä vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineja. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti (BE-ajokortti eduksi). 

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjois-Suomen aluepäällikkö Timo Saarela p. 0400 423 691. Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 14.3.2021 mennessä osoitteeseen [email protected].

Käy tutustumassa renttaajiin urasivuillamme: https://renta.fi/ura/

Toimipisteen esimies, Espoo

Haemme TOIMIPISTEEN ESIMIESTÄ Espooseen.

Vastaat vuokraamon päivittäisestä toiminnasta, huolehdit tavoitteiden saavuttamisesta käytännössä sekä toimit esimiehenä vuokraamon työntekijöille. Olet yrittäjähenkinen ja sinulla on kyky pitää langat käsissä muuttuvissa tilanteissa kiireenkin keskellä. Viihdyt niin myynti- kuin esimiestyössäkin ja kannustat omalla esimerkilläsi henkilökuntaasi.

Odotamme sinulta positiivista asennetta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen ja ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Tunnet mahdollisesti jo ennestään rakennustyömaiden koneet ja laitteet.  IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti.

Tehtävä edellyttää kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä, asiakaslähtöisyyttä, tuloksentekokykyä sekä hyviä esimiestaitoja. Kaupallista, teknillistä tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Asiakaskunnan tuntemus on merkittävä etu.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä.

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lisätietoa tehtävästä antaa aluepäällikkö Mikko Mattila p. 050 3411915. Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 14.3.2021 mennessä osoitteeseen [email protected]. Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Urasivuillamme pääset tutustumaan renttaajiin ja lukemaan, miksi juuri Rentalle kannattaa tulla töihin! Käy tutustumassa: https://renta.fi/ura/

Controller, Pääkonttori, Vantaa

Etsimme Vantaalle pääkonttoriimme Controlleria opintovapaasijaisuuteen 31.8.2022 asti. Pääset osaksi dynaamista taloushallinnon tiimiämme ja olet tiiviisti mukana kuukauden katkoissa ja vuositilinpäätöksessä. Vastaat sisäisestä laskennasta, raportoinnista sekä budjetointiprosessista yhdessä talouspäällikön kanssa.  Pääset kehittämään taloushallinnon prosesseja ja järjestelmiä yhdessä Junior Controllerin kanssa. Olet vahvasti liiketoiminnan tukena ja tuotat informaatiota ja erilaisia laskelmia.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet ehtinyt kerryttää aikaisempaa kokemusta vastaavissa taloushallinnon tehtävissä muutaman vuoden ajalta. Koulutustautasi voi olla esimerkiksi KTM / tradenomi tai muu tehtävään soveltuva koulutus.  Englannin kielesi on erinomaisella tasolla, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi. Excel-taitosi ovat erinomaiset ja omaksut uudet järjestelmät helposti. Käytössämme on maailmanluokan raportointi- ja suunnittelujärjestelmät (Qlik ja Anaplan), joita kehitämme jatkuvasti. Etsimämme henkilö on positiivisella asenteella varustettu ja uusista asioista innostuva tiimipelaaja, joka työskentelee mielellään myös itsenäisesti. Et väitä osaavasi kaikkea, mutta et malta odottaa pääseväsi ottamaan selvää.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä energisen ja mutkattoman työympäristön. Jakkarasi on hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla, aivan Jumbon vieressä. Tällä hetkellä työskentelemme kuitenkin pääsääntöisesti etänä.

Toivomme, että pääset aloittamaan toukokuun aikana.

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen 15.3.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Anne Hardén p. 0503122621.

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Lisätietoa työpaikoista

Mia Rainiala

Mia Rainiala

HR-asiantuntija