On-site units

There is nothing that says quality on a construction site like stylish, comfortable and branded on-site units.Renta on-site units are always consistent in style and functionality.We also provide consistent furnishing.

Modern on-site units

Renta on-site units are always consistent in style and functionality.Our on-site units are light, spacious and designed to function on a construction site.We order the units from our own factory and are therefore able to guarantee consistent quality for any solution.We utilize modern technology and visual appearance.

Designed to function on site

We have developed the on-site units and fixtures together with our clients.Functional and stylish, they convey a professional image of the site to both business partners and personnel.

Locker rooms & drying rooms:

Shower rooms & lavatories:

For versatile use

Our on-site units can be used as offices, trade fair stands and on special locations.For more information about how to utilise modern units in your business, please contact our specialists!

Institutional kitchen:

Virtual tour

Works also with VR headset!

Offices:

Staff rooms:

10H – on-site unit:

Työmaatilat

Lähes mikään ei ole yhtä vankka käyntikortti rakennustyömaalle kuin tyylikkäät, viihtyisät ja tunnistettavat työmaatilat. Rentan työmaatilat ja tilojen kalusteet ovat aina yhdenmukaiset ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä löydät käyttöösi nykyaikaiset pohjaratkaisut niin pienten kuin suurienkin tilaryhmien tarpeeseen.

Tilat sopivat työmaiden lisäksi myös messukäyttöön ja muihin tapahtumiin.

Modernit työmaatilat

Rentan työmaatilat ovat aina yhteneväisiä ja käytännöllisiä. Valoisat, tilavat ja työmaaolosuhteisiin suunnitellut työmaatilat palvelevat asiakkaan tarpeita. Tilat ovat omaa tuotantoamme ja täten pystymme takaamaan aina tasaisen laadun kaikissa tilaratkaisuissa.

Hyödynnämme työmaatiloissamme nykyaikaista teknologiaa sekä visuaalista ilmettä.

Suunniteltu työmaalle

Tilanteet, tarpeet sekä toimintatavat työmailla muuttuvat ja Rentan räätälöitävät työmaatilat pysyvät aina muutoksessa mukana. Olemme kehittäneet työmaatilat ja kalusteet yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toimivat ja näyttävät työmaatilat antavat ammattimaisen kuvan työmaasta niin yhteistyökumppaneille kuin omalle henkilöstölle.

Sosiaalitilat & kuivaushuoneet:

Saniteettitilat:

Monipuoliseen käyttöön

Työmaatilojamme pystyy hyödyntämään myös toimitiloina, messuilla ja tapahtumissa sekä erikoiskohteissa. Kysy lisää asiantuntijoiltamme miten voisitte hyödyntää moderneja tiloja omassa toiminnassanne!

Suurtalouskeittiöt:

Virtuaaliesittely

Tutustu työmaatilojen virtuaaliesittelyyn. Pystyt tutustumaan toimistotiloihin, sosiaalitiloihin sekä yksittäiseen työmaatilaan. Pystyt katsomaan tiloja myös VR-laseilla!

Toimistotilat:

Sosiaalitilat:

10H - työmaatila: