Skip to content
Sulje

Kesätyö Talousassistentti

Vantaa, Pääkonttori

Etsimme Vantaan pääkonttorille reipasta ja toimeen tarttuvaa talousassistenttia kesän 2024 ajaksi. Talousassistenttina työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti osto- ja myyntireskontran hoidosta, viikoittaisista maksatuksista ja laskutuksesta sekä erilaisista raportointiin ja kirjanpitoon liittyvistä tehtävistä. Talousassistentilla on tärkeä rooli myös kuukauden katkoon liittyvissä tehtävissä.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai muuta tehtävään soveltuvaa osaamista ja soveltuvaa koulutustaustaa (esim. KTM/tradenomiopinnot). Voit olla esimerkiksi opintojesi loppusuoralla oleva taloushallinnon tekijä, joka hakee oman alan kesätyöpaikkaa. Työotteesi on tarkka, huolellinen ja omaat Excelin peruskäyttötaidot. Etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot ja aito halu päästä kehittämään omaa osaamistaan.

 

Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme monipuolisen kesätyökokemuksen, kiinteän palkan ja säännölliset työajat. Pääset osaksi aitoa ja välitöntä tiimiä, jossa asioita mietitään yhdessä ja jossa jokaisella on tilaa loistaa.

 

Haettava tehtävä on määräaikainen kesätyö. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään kesäkuun alussa ja päättyy 31.8.2024. Työpisteesi on hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla, aivan Jumbon vieressä.

 

Kiinnostuitko kesätyömahdollisuudesta Rentalla? Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen talousjohtaja Anne Hardén p. 050 312 2621. Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 19.3.2024 mennessä osoitteeseen tyopaikat@renta.fi. Kerrothan hakemuksessasi, minkä ajan olet käytettävissämme. Toimithan pian, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

 

Käy tutustumassa renttaajiin urasivuillamme: https://renta.fi/ura/