Ura Rentalla

Yrittäjähenkisiä ammattilaisia. Ahkeria, aktiivisia ja luottamuksen arvoisia. Osaajia, jotka ymmärtävät kokonaisuuksia ja vievät asiat loppuun asti. Se on se, mitä meistä kerrotaan. Ja siksi meitä kehutaan ja suositellaan.

Viisi syytä olla renttaaja

1: Työkaverit ja tekemisen meininki

Avoin yrityskulttuurimme mahdollistaa ihmisten kohtaamisen aidosti sellaisina kun he ovat. Työhyvinvointikyselymme mukaan henkilöstömme viihtyy työssään, koska paikallisessa työyhteisössä vallitsee hyvä ryhmähenki!

2: Paikallinen päätöksenteko

Työskentelemme paikallisena ryhmänä. Tunnemme toiminta-alueemme ihmiset ja ympäristön parhaiten. Siksi meillä on lupa tehdä päätökset paikallisesti.

3: Mahdollisuus edetä uralla

Arvostamme jokaista työntekijäämme omana persoonana. Haluamme, että työntekijämme kasvavat yrityksen mukana ja pääsevät eteenpäin elämässään sekä urallaan.

4: Monipuoliset työtehtävät

Nuoressa yrityksessä tämä päivä on meille monesti erilainen kuin eilinen. Kehitymme globaalien innovaatioiden mukana jatkuvasti, jotta asiakkaamme saisivat parhaan vuokrauskokemuksen. Kulttuuriimme kuuluu, että kuuntelemme ideoita ja ajatuksia sekä lähdemme viemään niitä tarvittaessa hyvin nopeasti eteenpäin. Jos olet luonteeltasi kehittyjä, viihdyt meillä mainiosti.

5: Työntekijöitä arvostava työpaikka

Renta on työntekijöiden omistama yritys, jossa ihmiset tulevat aina ensin. Tarjoamme työntekijöille vakituisen työsyhteen ja monipuolisia työsuhde-etuja ilmaisesta työterveydenhuollosta alkaen. Rentalla kaikki perustuu avoimuuteen, luottamukseen ja keskinäiseen kunnioitukseen.

Uratarinat