Työlava ja hissi vuokraus

Vuokraamme rakennusaikaiset henkilötavarahissit ja tavarahissit ympäri Suomea. Vuokraa omasi paikalliselta toimipisteeltä tai Renta Easy – sovelluksen kautta.

Työlavat ja hissit

Henkilötavarahissit ja tavarahissit takaavat sujuvan työmaan. Tarvikkeiden, koneiden ja työntekijöiden siirtyminen on helpompaa ja nopeampaa kun työmaalla tai projektissa on käytössä laadukas hissi.

Rentan vuokravalikoimista löydät kohteeseesi ja tarpeisiisi sopivan hissiratkaisun avaimet käteen periaatteella. Vuokraamme ja asennamme ammattitaidolla tavara- ja henkilötavarahissit.

Saat kauttamme myös tarvittavat huollot, opastukset ja lakisääteiset tarkastukset hisseihin.

Tavarahissit

Vuokraamme Gedan turvalliset ja käyttövarmat tavarahissit työmaalle ja projekteihin. Tavarahissit ovat nopeita asentaa ja laadukas teräsmastojärjestelmä takaa turvallisen tavaroiden siirtämisen kerroksien välillä.

Saat kauttamme myös myös asennus-, purku- ja huoltopalvelut tavarahisseille.

Henkilötavarahissit

Vuokraamme Gedan ja Alimakin turvalliset ja käyttövarmat henkilötavarahissit. Henkilötavarahissien avulla työmaalla liikkuvat tavarat ja työntekijät vaivattomasti kerroksesta toiseen. Luotettavien ja laadukkaiden hissien ansiosta työmaasta tulee ketterä ja turvallinen paikka työskennellä.

Kauttamme saat myös asennukset, tarkastukset, huollot ja purut.

Työlavat ja hissit sekä muut tarvittavat laitteet ja palvelut saat lähimmästä Rentan konevuokraamosta

Ota yhteyttä tai tule käymään niin kartoitetaan sinulle sopiva ratkaisu.

Meiltä voit vuokrata työlavat ja hissit seuraavilta paikkakunnilta:

Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kerava, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa, Vantaa, Ylivieska