Taukovaunu vuokraus

Vuokraamme taukovaunut ympäri Suomea niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Vuokraa omasi paikalliselta toimipisteeltä tai Renta Easy – sovelluksen kautta.

Taukovaunut

Helposti liikuteltavat taukovaunumme ovat suunniteltu väliaikaisiksi taukotiloiksi vuodenajasta riippumatta. Taukovaunu on loistava valinta, jos työmaalle ei ole mahdollista rakentaa kiinteitä työmaatiloja tai jos taukopaikkaa joudutaan liikuttamaan työn edetessä. Taukovaunussa on tilaa ruokailla, vaihtaa vaatteita sekä pitää palavereja. Kytke vain 230V verkkovirtajohto ja taukovaunu on käyttövalmis. Taukovaunut sisältävät 4 pukukaappia, jääkaapin, mikron, 4 tuolia ja 1200 mm pöydän.

Taukovaunun vetäminen onnistuu tapauskohtaisesti henkilöautolla riippuen vetoautosta ja korttiluokastasi. Varmistathan ajokorttiluokkasi ja ajoneuvosi vetokyvyn riittävyyden ennen vuokrausta.

Taukovaunut sekä muut tarvittavat laitteet ja palvelut saat lähimmästä Rentan konevuokraamosta

Ota yhteyttä tai tule käymään niin kartoitetaan sinulle sopiva ratkaisu.

Meiltä voit vuokrata taukovaunut seuraavilta paikkakunnilta:

Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kerava, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa, Vantaa, Ylivieska