Safety-Deck

Safety-Deck on Rentan suunnittelema apuväline ontelolaattakuormien purkamiseen. Safety-Deck parantaa työturvallisuutta sekä helpottaa arkeasi.

MIKÄ ON SAFETY-DECK?

Rentan suunnittelema Safety-Deck on teline, joka tekee ontelolaattakuorman purkamisen helpoksi sekä turvalliseksi!
Safety-Deckissä turvavaijeri kulkee telineen päällä, kuorma-auton sivulla. Täten osumat ja siitä aiheutuvat vaaratilanteet ovat ennaltaehkäistävissä!

 

TURVALLINEN VAIHTOEHTO

Safety-Deck kehitettiin kun saimme palautetta, että ontelolaattojen purkamisessa pitäisi olla turvallisempi vaihtoehto. Lähdimme kehittämään turvallisempaa tapaa tehdä työtä ja olemme ottaneet turvallisuuden alusta asti huomioon. Vaijerit ovat CE-hyväksyttyjä ja telineille on tehty lujuuslaskelmat, jotta Safety-Deck olisi nimensä mukaisesti turvallinen!

 

MONIPUOLISIA OMINAISUUKSIA

Safety-Deck on räätälöitävissä asiakkaan ja työmaan tarpeisiin. Yleisin Safety-Deck on 10m pitkä ja 1,1m leveä. Telineen taakse on mahdollista asentaa tarviketasoja, joilla voidaan säilyttää työkaluja ja täten kulkeminen on turvallista.
Telineet on suunniteltu siten, että siinä mahtuu työskentelemään kaksi ihmistä yhtä aikaa.

KIINTEÄ SAFETY-DECK

Safety-Deckiä on mahdollista tehdä siirrettävinä tai kiinteinä. Kiinteä asennetaan työmaalle ja telineeseen on mahdollista asentaa kiinteät rappuset kulkemista varten sekä erilaisia työtasoja telineiden taakse!

 

SIIRRETTÄVÄ SAFETY-DECK

Siirrettävä versio on loistava työkalu työmaille, joissa ei ole tilaa kiinteälle telineelle. Siirrettävää Safety-Deckiä pystytään liikuttamaan esimerkiksi torninosturin avulla. Täten Safety-Deck voidaan siirtää käytön jälkeen sivuun ja vapauttaa kulkuväylät työmaan käyttöön!

MIKSI SAFETY-DECK?

  • Turvallinen
  • Käyttäjäystävällinen –  ei haittaa työskentelyä
  • Siirrettävä – mahdollista liikutella tarpeen vaatiessa
  • Mahtuu pieneen tilaan
  • Edullinen

 

Kiinnostuitko Safety-Deckistä? Kysy tarjousta lähimmältä toimipisteeltäsi!