Santtu Loimusalo
Controller

“Työpaikkana Renta on todella hyvä!”

Tällä hetkellä Rentan controllerina työskentelevä Santtu Loimusalo päätyi Rentalle tuttavan suosituksen kautta.

– Olin opiskelija ja etsin taloushallinnon työtehtäviä. Rentan IT-toimittajan palvelupäällikkö vinkkasi minulle alkuvuodesta 2017, että Rentalla saattaisi olla tarvetta taloushallinnon ihmiselle. Lähetin työhakemukseni ja noin kuukausi sen jälkeen sain töitä Rentalta taloushallinnon assistenttina, kertoo Loimusalo.

Taidot toivat nopeasti ylennyksen

Aluksi työtehtäviin kuuluivat avustavat taloushallinnon työtehtävät sekä muut kasvavan organisaation työt. Koulusta ja kesätöistä saatu kokemus auttoi työssä pärjäämisessä.

Kesäkuussa 2017 Santun taidot oltiin huomattu ja hänet ylennettiin controlleriksi. Uudessa tehtävässään Santtu sai enemmän vastuuta ja pääsi ylläpitämään ja kehittämään Rentan järjestelmiä. Nykyisiin työtehtäviin kuuluvat raportointi ja sen kehittäminen, budjetointiprosessin vetämistä sekä teknisten järjestelmien ylläpitäminen ja kehittäminen. Myös avustavat taloushallinnon työtehtävät kuuluvat Santun arkeen.

Samalla kun Santtu aloitti työt Rentalla, hän opiskeli tuotantotaloutta Tampereella. Santun mukaan Rentalla suhtauduttiin kannustavasti opintoihin työn ohessa.

– Olen hyödyntänyt montaa työtehtävää kouluni projekteissa ja se on helpottanut, kun olen pystynyt hoitamaan kahta tehtävää samalla aikaa. Valmistuin kesäkuussa 2018 koulusta ja kaikki meni todella hyvin, vaikka olinkin yhtä aikaa töissä, Loimusalo kertoo.

Santtu Loimusalo

Koulutus: Tuotantotalouden Diplomi-insinööri (TTY 2018)
Aloitti renttaajana: maaliskuu 2017
Nykyisessä työtehtävässä: kesäkuu 2017 >

 

Miksi suosittelisit Rentaa työpaikkana?

– Työpaikkana Renta on todella hyvä! Täällä on mukavia työkavereita ja vaikka töitä on paljon, niin heidän kanssaan työn tekeminen on helppoa. Täällä saa myös tehdä monipuolisesti töitä ja jokainen päivä on erilainen.