Renta laajenee Ruotsissa

Renta Sweden AB ja sen tytäryhtiöt toimivat jo 25 paikkakunnalla Ruotsissa!

Rentan ruotsalainen tytäryhtiö Stål & Hyr Group AB on 5.2.2019 allekirjoittanut ruotsalaisen konevuokraamo JRent AB:n koko osakekannan ostamista koskevan sopimuksen. Kaupan on tarkoitus toteutua 28.2.2019. Siihen saakka yhtiöt jatkavat toimintaansa normaalisti erillisinä yhtiöinä ja liittyminen osaksi Ruotsin verkostoa tapahtuu sen jälkeen. Brändin vaihdos tehdään osana koko Ruotsin uudelleen brändäystä vuoden 2019 aikana.

JRent AB on Jönköpingissä vuonna 2005 perustettu yhtiö. Yhtiöllä on vankka asiakaskunta ja se tunnetaan paikallisesti luotettavana konevuokraamona. JRent on erikoistunut infrarakentamiseen. Yhtiön aiemmilla omistajilla on tällä infrasektorilla toimivia yrityksiä, joiden kanssa allekirjoitetaan kaupan yhteydessä pitkäa-aikainen kone-ja laitevuokraussopimus.

Laajentuminen keskellä Etelä-Ruotsia sijaitsevaa Jönköpingiin on Rentan strategian mukainen, ja on luonnollinen jatkumo Ruotsin verkoston rakentamisessa parantaen mahdollisuuksia kaluston nopeaan siirtämiseen, jotta asiakkaille saadaan toimitettua ketterästi oikeat ratkaisut. JRent työllistää 5 henkilöä ja vuoden 2018 liikevaihto oli 35 MSEK.

-Tämä on täysin sopusoinnussa siihen, millaiseksi haluamme tulla. Yhdistyminen JRentin kanssa antaa meille mahdollisuuden luoda uusia kontakteja ja yhdistää ne optimaalisesti, kun otetaan huomioon Jönköpingin keskeinen sijainti Ruotsissa. Pystymme tarjoamaan JRentin vanhoille sekä uusille asiakkaille entistä paremmin ja monipuolisemmin rakennuskoneita, sanoo Renta Sweden AB:n toimitusjohtaja Joacim Johansson.

Osapuolet ovat sopineet, etteivät julkaise kauppahintaa tai muita kauppaan liittyviä yksityiskohtia.

Lisätiedot:

Joacim Johansson
Toimitusjohtaja
Stål & Hyr Group AB
+46 70 104 07 00
[email protected]

 

Renta Group Oy
Renta Group Oy on suomalainen vuonna 2016 toimintansa aloittanut rakennuskoneita ja -laitteita vuokraava yhtiö.  Renta toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa yli 530 työntekijän voimin 60 toimipaikan verkostolla. Vuokrattavan kaluston tarjoama kattaa laajasti työmailla käytettävät koneet ja laitteet sekä niihin liittyvät palvelut. Vuokraamoverkoston lisäksi yhtiö on merkittävä teline- ja sääsuojauspalvelujen toimittaja.

 

Lisää Rentasta:
www.renta.com