Renta Easy – Usein kysytyt kysymykset

Renta Easy – konevuokraamo taskussasi!

Lataa ilmaiseksi tai käytä selaimella:

      

Renta easy – vastauksia kysymyksiin:

Jos sinulla on kysyttävää tai kehitysehdotuksia liittyen Renta Easyyn, tai kaipaat apua käyttöön, voit kääntyä lähimmän Rentan toimipisteen puoleen. Autamme mielellämme!

Mitä erilaisia tapoja vuokraamiseen on?

Konevuokraamoketju Rentan kehittämä vuokraus- ja kalustonhallintasovellus. Sovellus on ladatavissa AppStoresta ja Google Play kaupasta. Sovellus toimii myös selaimella osoitteessa: www.rentaeasy.fi

Kuinka voin rekisteröityä?

Sovelluksen etusivulla on “Luo tili” -näppäin, josta pääset luomaan tilin. Jokainen käyttäjä luo “yksityishenkilön” -tunnukset, jonka jälkeen haetaan “yrityskäyttäjän” -tunnuksia. Yritystunnukset jakaa yrityksen pääkäyttäjä tai Rentan Admin.

Mistä sovelluksen voi hankkia ja kuinka paljon se maksaa?

Sovellus on ladattavissa Google Play-kaupasta ja AppStoresta sekä käytettävissä yleisimmillä selaimilla. Renta Easyn käyttäminen on 100% ilmaista!

Kuka voi käyttää Renta Easya?

Niin yritys- kuin yksityisasiakkaat. Yritysasiakkaille voidaan määritellä eri tason käyttöoikeuksia tarpeen mukaan. Jokainen käyttäjä rekisteröityy aluksi yksityisasiakkaana, ja hakee sen jälkeen yritystunnuksia.

Kuka on kehittänyt Renta Easyn?

Rentan oma DigiOffice-tiimi, joka koostuu Rentan henkilöstön lisäksi ulkopuolisista asiantuntijoista. Renta Easy on varta vasten konevuokraukseen suunniteltu kokonaisuus, jonka kehitys on Rentan omissa käsissä. Siksi muutosten ja päivitysten teko on suoraviivaista.

Miten Renta Easyssa tehty tilaus etenee käytännössä?

Tomi Uuniemi, pääkäyttäjä: ”Renta Easy lähettää sähköpostin usealle henkilölle toimipisteellä ja lisäksi kirjaa tilauksen Rentan toiminnanohjausjärjestelmään. Rentan henkilöstö prosessoi tilauksen. Asiakkaalle menee reaaliajassa tieto kun tilaukseen on reagoitu, ja millaiset käsittelyvaiheet siinä on menossa.”

Onko Renta Easyssä maksuominaisuutta?

Yrityksille suositellaan verkkolaskua. Yksityisille asiakkaille voidaan lähettää sähköpostilasku. Renta Easyssa ei toistaiseksi voi maksaa kortilla.

Nappia painamalla, kelloon katsomatta.

Älä jätä kalustoa roikkumaan.

24/7

Täysi läpinäkyvyys kalustoon ja kustannuksiin