Myyntikoordinaattori

Vantaa, pääkonttori

Etsimme Vantaan pääkonttorille energistä ja toimeen tarttuvaa myyntikoordinaattoria. Tehtävä on monipuolinen ja siinä saa laajan läpileikkauksen konevuokraustoimialaan ja sen eri sidosryhmiin. Työpäivät rakentuvat suurelta osin myynnin tukitehtävistä liittyen hinnastoihin, tuotekatalogin, myynti- ja asiakasjärjestelmien ylläpitoon sekä vaihtuviin projekteihin, jotka suurimmalta osin koskevat toimintamme digitalisointia. Tehtävä on osittain räätälöitävissä valitun henkilön vahvuuksien ja kiinnostuksenkohteiden mukaan.

 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi / tradenomi) ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, haluat päästä työskentelemään dynaamisessa työympäristössä ja työotteesi on oma-aloitteinen ja aikaansaava. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia, sujuvaa sisällöntuotantoa ja englannin kielen taitoa.

 

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.  Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä energisen ja mutkattoman työympäristön. Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme osaamiseen ja kokemuksen perustuvan palkkauksen sekä Rentan henkilöstöedut sisältäen kattavan työterveyshuollon, liikunta- kulttuuri- ja hierontaedun sekä mahdollisuuden työsuhdepyörään. Luonnollisestikin suhtaudumme joustavasti etätöihin.

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Tomi Uuniemi p. 0400 877 717. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo sähköpostilla 6.2.2023 mennessä osoitteeseen [email protected]. Toimithan pian, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Urasivuillamme pääset tutustumaan Rentaan ja renttaajiin: https://renta.fi/ura/