Kari-Tapio Saarela on nimitetty Renta Oy:n toimitusjohtajaksi ja Suomen maajohtajaksi

Renta Oy:n toimitusjohtajana ja Rentan Suomen maajohtajana toimii 1.1.2023 alkaen Kari-Tapio Saarela. Renta Group Oy:n toimitusjohtaja Kari Aulasmaa on aiemmin toiminut myös Renta Oy:n toimitusjohtajana, ja hän keskittyy jatkossa Renta-konsernin johtamiseen. Uudessa tehtävässään Saarelalla on kokonaisvastuu Rentan Suomi-segmentin liiketoiminnasta ja hän raportoi Aulasmaalle.

Yli 10 vuoden kokemuksen konevuokrauksesta omaava Kari-Tapio Saarela on työskennellyt Rentalla yhtiön alusta saakka, vuodesta 2016. Saarela siirtyy uuteen tehtäväänsä Renta Oy:n operatiivisen johtajan tehtävästä, jossa hän on vastannut Suomen vuokraamoverkoston toiminnasta.

Renta Oy:n, Suomen operatiivisen maayhtiön, toimitusjohtajan nimitys yhdessä muiden järjestelyjen kanssa yhdenmukaistaa Renta -konsernin toimintaa. Suomesta tulee vuoden 2023 alussa muita maayksiköitä vastaava oma liiketoimintasegmenttinsä, jonka johdossa on maajohtaja.

Kari Aulasmaa: ”Olen iloinen, että Kari-Tapio on sitoutunut yhtiön kehittämiseen Renta Oy:n toimitusjohtajana. Yhteistyömme on ollut tähän mennessä sekä toimivaa että tuloksellista. Tämä on erinomainen ratkaisu sekä konsernin että Suomen liiketoiminnan kasvun ja kehittämisen kannalta. Meillä on isoja askelia edessämme, ja olen iloinen saadessani jatkaa Rentan ja koko toimialan viemistä eteenpäin – yhteistyössä Kari-Tapion kanssa”.

 

Lisätiedot:

Kari Aulasmaa, CEO Renta Group

Gsm. 040 511 6445

E-mail: [email protected]