Renta on 100% suomalainen konevuokraamoketju, jonka 25 toimipistettä palvelevat valtakunnallisesti. Vuokraamme rakennuskoneita, työmaatiloja sekä telineitä ja sääsuojia. Meiltä saat myös työmaapalveluita!

Renta yrityksenä

Renta on tuore suomalainen kone- ja laitevuokraamo. Toiminta käynnistyi alkuvuodesta 2016, kun kolme tunnettua alan yritystä, Telinekymppi Oy, Kehä-Kone Oy ja Jasoca Oy, yhdistyivät yhdeksi toimijaksi. Alkuvuodesta 2018 Renta tekemän yrityskaupan myötä Suomen Työmaapalvelut Oy kuuluu osaksi Renta Groupia.

Valtakunnallinen

Renta on aidosti valtakunnallinen toimija ja uusia toimipisteitä avataan lisää koko ajan. Olemme lähellä ja helposti tavoitettavissa, joten kone- ja laitesaatavuus on aina taattu!

Luottamuksesi arvoisia ammattilaisia!

Arvot

Luotettava ja osaava

Erilaisten rakennustyömaiden ja teollisuuden tarpeiden ymmärtäminen vaatii näkemystä, kokemusta ja ammattitaitoa. Ainoastaan osaamisella ja vastuunkantamisella syntyy luotettavuutta, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisten ratkaisujen toteuttamisen rakennuskonevuokrauksen, sääsuojauksen ja työmaatilojen osalta. Meidän asiakkaanamme voit aina olla varma, että juuri sinulle sopivat laitteet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Monipuolinen ja moderni

Tarjoamme sinulle modernit ammattikäyttöön tarkoitetu koneet, laitteet, telineet ja sääsuojat, logistiikan sekä asennus- ja purkutyöt. Tavoitteenamme on olla alan modernein toimija ja kehitämme jatkuvasti myös uusia sähköisiä palveluita asiakkaidemme palvelukokemusten parantamiseksi.

Palveleva

Yrittäjähenkinen asenne ja vahva paikallistuntemus ovat toimintamme ydinasioita ja näkyvät kaikessa tekemisessämme. Kokemus, nopeus ja asioiden sujuminen ovat hyvän yhteistyön takuu ja toimimme aina vastuullisesti ja pidämme lupauksemme. Meillä asiointi on aina helppoa ja pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa löytämään ratkaisut juuri hänen tarpeisiinsa. Tavoitteenamme on aina onnistunut palvelukokonaisuus ja asiakkaan tyytyväisyys.

Toimitusvarmuus

Toimimme valtakunnallisesti ja lähimmästä Renta-toimipisteestä löydät aina modernit, toimivat ja oikeanlaiset koneet, tilat ja telineet. Näin voit olla varma, että projektisi eivät keskeydy tai viivästy laitteiden puuttumisen tai toimimattomuuden takia. Osaava henkilökuntamme ymmärtää vaativimmatkin projektit ja osaa auttaa asiakasta kaikissa eri vaiheissa – alkukartoituksesta, tilaukseen, toimitukseen ja projektin päätökseen asti.