Työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia renttaajia kasvavaan joukkoomme. Hae avointa työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Talousassistentti / Finance Assistant, Vantaa

 

Businesslike rekrytoi Renta Groupille dynaamista ja tiimityössä viihtyvää TALOUSASSISTENTTIA / FINANCE ASSISTANT pääkonttorille Vantaalle.

 

Tehtävässä työskentelet osana Suomen taloushallintotiimiä. Työtehtäväsi koostuvat konsernilaskentaan, kuukausi- ja vuosiraportointiin, tilinpäätökseen sekä rahoitukseen liittyvistä avustavista tehtävistä. Sinun on mahdollista vaikuttaa itse lopulliseen työnkuvaasi – haemme ensisijaisesti hyvää tyyppiä renttaamaan kanssamme.

 

Odotamme hakijalta:

  • mukautuvuutta muuttuviin tilanteisiin, itseohjautuvuutta, kehittämishakuisuutta sekä tiimityötaitoja

  • halua oppia uutta

  • it-orientaatiota – erinomaista Excel-osaamista

  • erinomaista englannin kielen taitoa

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta

  • jo hieman hankittua työkokemusta, esim. rahoitus- ja pankkialalta hankittu työkokemus katsotaan eduksi

Rentan tehokas talousorganisaatio sekä kasvava ja kansainvälistyvä liiketoiminta tarjoavat mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Se edellyttää myös joustavuutta ja yhteen hiileen puhaltamista sekä tiimin tukena olemista arjen tekemisissä.

Rentan työkulttuuri on mutkaton ja rento, hierarkia matala ja autonomiaa tarjoava. Se arvostaa vastuunottoa sekä yksilön halua kasvaa ja kehittyä. Rentalla arvostetaan yhdessä tekemistä yhteisen päämäärän eteen. Haluaisitko sinä olla talousassistentti tällaisessa yrityksessä?

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä ja on vakituinen. Rekrytointi etenee vauhdikkaasti, joten toimi heti, jos tunnistat tässä itsellesi seuraavan askeleen urallasi!

Rekrytointia hoitaa Businessliken johtava konsultti Marju Vuorensalmi 09 682 90 802.

Huoltomies / Vuokraamotyöntekijä, Hämeenlinna

 

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme HUOLTOMIESTÄ / VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ Hämeenlinnan toimipisteelle.

 

Tarjoamme sinulle työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä.

Työtehtäviisi kuuluu rakennuskoneiden ja nostinten huolto, vuokramyynti, asiakkaiden opastaminen koneiden ja laitteiden käytössä, palautuvan kaluston tarkastus ja puhdistus, sekä varastointiin liittyvät tehtävät. Huolehdit myös tuotteiden esillepanosta ja tavarantoimituksista asiakkaiden työkohteisiin.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennuskoneiden ja nostinten huollosta. Odotamme sinulta hyvää asennetta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen, ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Et kuitenkaan vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti (Be-ajokortti eduksi).

Heräsikö sisäinen Renttaajasi? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen 9.12.2018 mennessä osoitteeseen [email protected]. Lisätietoja tehtävästä antaa Hämeenlinnan toimipisteen esimies Joonas Ali-Kippari 0404818509.

www.renta.fi

 

Työnjohtaja, Tampere

 

Haemme TYÖHÖN OSALLISTUVAA TYÖNJOHTAJAA Tampereelle.

 

Tarjoamme sinulle työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ja kasvattamassa alueellista asennustiimiä.

Työtehtäviisi kuuluu sähköasennukset ja muut asennukset. Toimit asennustiimin vetäjänä ja vastaat asennustiimin kehittämisestä ja kasvattamisesta alueellisesti. Toimit yhteyshenkilönä asiakkaan suuntaan ja vastaat muun muassa tarjousten tekemisestä. Pääset myös tukemaan omalla osaamisellasi toimipisteen päivittäisiä toimintoja.

Odotamme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta sekä työturvallisuuskortin ja sähkötyöturvallisuuskortin omaamista, muut pätevyydet katsomme eduksesi. Sinulla on oma-aloitteinen työote, erinomaiset asiakaspalvelutaidot sekä rautainen työmotivaatio. Olet ratkaisukeskeinen ja haluat löytää entistä parempia tapoja tehdä asioita. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti.

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Työmaapalveluiden toimitusjohtaja Antero Anttila p. 040 661 6056 ja Tampereen toimipisteen esimies Mika Heikkilä p. 040 130 6414. Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 2.12.2018 mennessä osoitteeseen [email protected]

Aluemyyntipäällikkö, pääkaupunkiseutu

 

Haemme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ pääkaupunkiseudulle.

 

Vastaat pääkaupunkiseudun myynnistä ja uusasiakashankinnasta yhdessä yhtiön muun henkilökunnan kanssa.

Tehtävä edellyttää kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä, aitoa asiakaslähtöisyyttä sekä yrittäjähenkisyyttä. Pääkaupunkiseudun asiakaskunnan tuntemus on merkittävä etu. Sinulla on kaupallinen, tekninen tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Lisäksi tehtävä edellyttää liiketoiminnan tuntemusta, kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutyöstä ja tuloksentekokykyä.

Odotamme sinulta positiivista asennetta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen ja ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Sinulla on kokemusta sekä tietoa rakentamisesta ja rakennustyömaiden koneista ja laitteista.  IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä.

Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 12.12.2018 mennessä osoitteeseen: [email protected]. Vastaamme puhelintiedusteluihin 22.11.2018 klo 9-12.00 tai 26.11.2018 klo 13-17.00 välisenä aikana Tarja Pursiainen 040 7736234.

 

Telinetyönjohtaja, Tuusula

Renta Telineet Oy jatkaa vahvaa kasvuaan alansa huippuosaajana Suomessa. Tarjoamme laajan valikoiman rakennustelineitä ja sääsuojia sekä näihin liittyvät asennus- ja purkutyöt. Työllistämme 43 henkilöä ja lisäksi noin 120 aliurakoitsijaa. Asiakkaamme arvostavat osaamistamme sekä innostunutta ja työhön sitoutunutta yhteistyökumppanuuttamme.

Haemme kasvavaan joukkoomme pääkaupunkiseudulle oma-aloitteista, energistä ja tulevaa alan huippuammattilaista.

Etsimme työkohteiden suunnitteluun ja työnjohtoon

TELINEALAN TYÖNJOHTAJAA

Sinun ei tarvitse olla valmis telinealan osaaja. Me teemme sinusta alan huippuosaajan. 

Tehtävässä etuna sinulle on sopiva rakennusalan koulutus sekä mielellään kokemusta julkisivurakentamisesta. Suunnittelussa osaat käyttää Cad-ohjelmaa.

Odotamme sinulta oikeanlaista työmotivaatiota, halua kehittää osaamistasi sekä työtäsi ja positiivista asennetta. Haluamme sinun osaavan toimia itsenäisesti sekä samaan aikaan tiimipelurina. Työ on nopeatempoista ja dynaamisessa työympäristössä toimimista.

Edellytämme sinun osaavan pitää langat käsissä ja asiat järjestyksessä. Joudut hallitsemaan kokonaisuuksia sekä kustannuksia. 

Liikkuva työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi. Äidinkielesi ei tarvitse olla suomi, mutta riittävä tarjousten laadintaan ja asiakkaiden kanssa toimimiseen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, jossa työpanostasi arvostetaan ja ideoitasi kuunnellaan. Mukavat työtoverit ja oman alansa vahvan ammattilaistiimin tueksesi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Konttorimme sijaitsee Tuusulassa.

Liity joukkoomme toteuttamaan asiakas- ja palvelulupaustamme.

Kirjalliset vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 12.12.2018 mennessä osoitteella [email protected]. Otamme vastaan vain sähköisesti lähetetyt hakemukset.

Vastaamme puhelintiedusteluihin 22.11.2018 klo 9-12.00 tai 26.11.2018 klo 13-17.00 välisenä aikana Tarja Pursiainen 040 7736234. 

 

Avoin hakemus

Avoin hakemus

  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.

Lisätietoa työpaikoista

Mia Rainiala

Mia Rainiala

HR specialist