Aluemyyntipäällikkö

Kuopio

Nyt haemme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Kuopioon.

Vastaat Kuopion talousalueen myynnistä ja uusasiakashankinnasta yhdessä yhtiön muun henkilökunnan kanssa.

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä
  • yrittäjähenkisyyttä ja aitoa asiakaslähtöisyyttä
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • liiketoimintakentän tuntemusta
  • halua ja kykyä tehdä tulosta

 

Odotamme sinulta positiivista asennetta, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen ja ahkera sekä nautit asiakaspalvelutyöstä. Sinulla on kokemusta sekä tietoa rakentamisesta ja rakennustyömaiden koneista ja laitteista.  IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti. Myös Kuopion seudun asiakaskunnan tuntemus on merkittävä etu.

 

Tarjoamme vakituisen työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, energisen ja mutkattoman työympäristön sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä. Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi Rentan työsuhde-edut, joihin sisältyy kattava työterveyshuolto sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontasaldoa.

​Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 3.12.2022 sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri Sinä sopisit parhaiten uudeksi renttaajaksemme! Lisätietoja tehtävästä antaa Keski- ja Itä-Suomen aluepäällikkö Mikko Rämänen, puh. 040 650 9105.

Käy tutustumassa urasivuillamme lisää renttaamiseen ja siihen, miksi juuri meillä kannattaa olla töissä! Täältä urasivuille: https://renta.fi/ura/.